Boka våra tjänster

 • Uppgradera era tvättmaskiner


  Uppgradera era tvättmaskiner


  Förläng livslängden på era befintliga tvättmaskiner genom att uppgradera maskinerna med nya komponenter och förslitningsdelar. Ett bra alternativ för miljön och plånboken. Stenlunds Professional har över 40 års erfarenhet av innovativa tvättstugelösningar i flerfamiljshus och bostadsrättsföreningar. Vi har lång erfarenhet av professionella maskiner och vi arbetar enbart med produkter av högsta kvalitet. Dessutom är alla våra tekniker certifierade och godkända av våra återförsäljare.

 • Kontakta oss

  Vi är väldigt stolta över att vi har mer än 40 år i branschen och massor av nöjda kunder med lyckade projekt i bagaget, stora som små. Därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och hoppas att det blir starten på ett långt och givande samarbete!


  Stockholm - Mälardalen:
  08-83 80 90

  Malmö - Skåne:
  040-643 20 15

  info@stenlundsprofessional.se

Vi använder cookies. Vi gör detta för att förbättra vår webbsidas funktionalitet, analysera sidans användning och kunna optimera din användarupplevelse. Genom att klicka på ”Godkänn” eller genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du användningen av cookies. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, vänligen läs vår integritetspolicy.