Boka våra tjänster

 • Kostnadsfria besök


  Kostnadsfria besök


  Oavsett om ni anlitar oss för en mindre renovering eller helentreprenad erbjuder vi alltid kostnadsfria besök. Vi besöker er för att enklare bilda oss en uppfattning om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Våra tjänster inkluderar allt från tvättstugerenoveringar och helentreprenader, till smarta disklösningar i olika typer av verksamheter, såsom restauranger, skolor eller äldreboenden. Besöket är alltid kostnadsfritt, oavsett om ni väljer oss som partner för ert projekt eller inte.

 • Kontakta oss

  Vi är väldigt stolta över att vi har mer än 40 år i branschen och massor av nöjda kunder med lyckade projekt i bagaget, stora som små. Därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och hoppas att det blir starten på ett långt och givande samarbete!


  Stockholm - Mälardalen:
  08-83 80 90

  Malmö - Skåne:
  040-643 20 15

  info@stenlundsprofessional.se

Vi använder cookies. Vi gör detta för att förbättra vår webbsidas funktionalitet, analysera sidans användning och kunna optimera din användarupplevelse. Genom att klicka på ”Godkänn” eller genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du användningen av cookies. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, vänligen läs vår integritetspolicy.