Boka våra tjänster

 • Byte av diskmaskin


  Byte av diskmaskin


  Behöver ni byta diskmaskiner? Stenlunds Professional hjälper er med byte och installation av diskmaskiner och annan diskutrustning. Vi har över 40 års erfarenhet av att ta fram lyckade lösningar åt alla typer av verksamheter. Vi hjälper er med allt från att byta ut enstaka maskiner, till att göra större uppgraderingar av ert diskutrymme. Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa er att uppfylla era önskemål och behov.

 • Kontakta oss

  Vi är väldigt stolta över att vi har mer än 40 år i branschen och massor av nöjda kunder med lyckade projekt i bagaget, stora som små. Därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och hoppas att det blir starten på ett långt och givande samarbete!


  Stockholm - Mälardalen:
  08-83 80 90

  Malmö - Skåne:
  040-643 20 15

  info@stenlundsprofessional.se

Vi använder cookies. Vi gör detta för att förbättra vår webbsidas funktionalitet, analysera sidans användning och kunna optimera din användarupplevelse. Genom att klicka på ”Godkänn” eller genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du användningen av cookies. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, vänligen läs vår integritetspolicy.