Boka våra tjänster

 • Ackrediterad & behörig personal


  Ackrediterad & behörig personal


  Stenlunds Professional är ett ackrediterat företag med gedigen branscherfarenhet. All vår personal har de certifikat och behörigheter som krävs för att arbeta med våra tjänster. Vi är utbildade och kunniga inom service, reparation, installation, montering och elarbeten. Våra tjänster innefattar bland annat service för hushåll- och industrimaskiner, samt reservdelar och installation. Tveka inte att kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan stå till tjänst för er.

 • Kontakta oss

  Vi är väldigt stolta över att vi har mer än 40 år i branschen och massor av nöjda kunder med lyckade projekt i bagaget, stora som små. Därför erbjuder vi kostnadsfri rådgivning och hoppas att det blir starten på ett långt och givande samarbete!


  Stockholm - Mälardalen:
  08-83 80 90

  Malmö - Skåne:
  040-643 20 15

  info@stenlundsprofessional.se

Vi använder cookies. Vi gör detta för att förbättra vår webbsidas funktionalitet, analysera sidans användning och kunna optimera din användarupplevelse. Genom att klicka på ”Godkänn” eller genom att fortsätta använda vår webbsida så godkänner du användningen av cookies. För mer information om hur vi hanterar personuppgifter, vänligen läs vår integritetspolicy.